Adobe Creative Cloud

Hver enkelt Adobe Creative Cloud-applikasjon inneholder effektive verktøy og tjenester som hjelper deg med å samarbeide med arbeidsgruppen fra hvor som helst.

Adobe creative cloud

Adobe creative Cloud

Creative Cloud er en samling av over 20 skrivebordsprogrammer og mobilapplikasjoner og -tjenester for blant annet foto, design, video, web og UX. Nå kan du ta ideene flere steg videre med Photoshop på iPad-enheten, tegne og male med Fresco og designe for 3D og AR. Bli med i det globale designfellesskapet – og skap noe enda bedre sammen.

Photoshop

adobe creative
adobe creative

Fra bilderedigering og -sammensetting til digital maling, animasjon og grafisk design – alt sammen er mulig i Photoshop. Gi liv til ideene på tvers av datamaskinen og iPad-enheten. Omform bilder på magisk vis ved hjelp av AI. Lær nye ferdigheter og del prosjektene via direktesendinger. Med vår nyeste utgave er Photoshop raskere, smartere og mer brukervennlig enn noensinne.

Funksjoner

adobe creative
adobe creative

Adobe Illustrator

adobe creative
adobe creative

Adobe Illustrator

Vektorgrafikkprogramvaren av bransjestandard lar deg skape alt fra grafikk for web og mobilenheter til logoer, ikoner, bokillustrasjoner, produktemballasje og reklameplakater. Og nå kan du glede deg over friheten og fleksibiliteten som Illustrator gir på både datamaskinen og iPad-enheten.

Arbeid problemfritt med andre Creative Cloud-applikasjoner. Lagre og håndter dokumentene, grafikkelementene, stilene og teksten i nettskyen og få enkel tilgang til alt sammen. Få tilgang til tusenvis av skrifter fra Adobe Fonts i tillegg til Adobe Stock-maler. Opprett i tillegg et flott porteføljeområde med Adobe Portfolio.

Funksjoner

Flere programmer

InDesign

Design og publiser elegant layout for trykksaker og digitale medier. 

Premiere Pro

Profesjonell videoredigering av bransjestandard.

XD

Design, opprett prototyper for og del brukeropplevelser for blant annet web, mobilenheter og tale. 

Ønsker du å vite mer? Snakk med en selger  

Ta kontakt med oss!

Power IT har dyktige konsulenter med bred kompetanse på flere områder og er alltid tilgjengelige for deg.