Dagens bedrifter er avhengig av datamaskiner og bruker Internett flittig. Det samme gjør de kriminelle, som ustanselig klekker ut nye måter å få tilgang til dine data på. Mange små og mellomstore bedrifter har ikke tatt konsekvensen av hva nettforbrytere er i stand til å gjøre. Dette henger ofte sammen med at de verken har nok ressurser eller budsjettmidler knyttet til IT-sikkerhet, og oppfatter det hele som uoversiktlig.

F-Secure PSB (Protection Services for Business) er en antivirustjeneste for klienter og servere, og den befinner seg i webskyen. En slik løsning gir full beskyttelse med minimalt vedlikehold. Den gir deg muligheten til å spare tid, penger og mange bekymringer.

Du kan administrere alle datamaskiner via et webkonsoll. Oppdateringer, innstillinger og overvåkning utføres av eksperter som har spisskompetanse på området.

Software Updater

PSB Software Updater sørger for at operativsystemer og tredjepartsprogrammer som brukes i organisasjonen er oppdatert. Verktøyet sørger for at du har oversikt over den nyeste statusen for sanntidssikkerhet og reduserer risiko relatert til programvare uten sikkerhetsoppdateringer.

Hvordan kan F-SECURE PSB gi fred i sjelen?

 

f-secure_psb

Skriv ditt telefonnummer her:

Vi ringer deg så fort som mulig!

×