IT-DRIFT

Power IT AS er en totalleverandør av IT-tjenester.
Vi leverer lokal IT-drift, kompetanse, service og support til alle IT systemene i din bedrift.
Som avtalekunde får du regelmessig vedlikehold, en driftsavtale som gir deg en sikker og stabil IKT-løsning og garantert rask responstid på feilretting.
Vi brenner for våre kunder, derfor vil vi alltid gi det lille ekstra som skal til for at våre kunder skal bli fornøyd.

Support

Med vår nye kundeportal kan du som kunde legge inn supporthenvendelser og sjekke status på pågående saker du har sendt inn via support@powerit.no.

Spar tid og hold deg oppdatert ved å logge inn.

Konsulenttjenester

Lokal It-drift

Konsulenttjenester

På tide å oppgradere din tekniske hverdag? Vi hjelper deg.

Vi ønsker og alltid kunne hjelpe deg med dine problemer og spørsmål på en rask, effektiv og profesjonell måte. Power IT har dyktige konsulenter med bred kompetanse på de fleste områder og er alltid tilgjengelige for deg.

Serviceavtale

Serviceavtale innebærer oppmøte hos kunde med fast intervall, eller fjernstyrt tilstandsanalysering avhengig av omfanget på avtalen. Omfanget av avtalen bestemmes sammen med kunden og utformes etter kundens ønske og behov. På en serviceavtale utføres rutinemessig tilstandsanalyse av server, backup, diskplass, oppgraderinger, antivirus, databaser og lignende basert på hvordan programmer og behov kunden har.

Lokal It-drift

Responsavtale

Lokal It-drift

Responsavtale

En responsavtale fra Power IT innebærer helt enkelt en garantert maksimumstid før en konsulent påbegynner saken. I første hånd vil vi prøve å hjelpe deg via telefon og fjernstyring via internett. Om dette ikke er mulig kommer en konsulent til deg. Responsavtalen spesial utformes etter bedriftens ønsker og behov.

IT-analyse

Benytt sjansen for en gratis gjennomgang av deres infrastruktur.
Hensikten er å kartlegge problemer og potensiale, for å vise hvilke løsninger vi kan tilby dere igjennom ett uforpliktende løsningsforslag.

*Krav for gratis IT Analyse er at bedriften deres holder til innenfor en times kjøring fra Drammen og at det er et minimum av 4 ansatte.

Ta kontakt med oss!

Power IT har dyktige konsulenter med bred kompetanse på flere områder og er alltid tilgjengelige for deg.