IT-SIKKERHET

Beskytt bedriften din fra eksterne trusler. Vi jobber for å gi kunder en tryggere digital hverdag.
Våre konsulenter kan IT-Sikkerhet!

Vaktmester

Digital vaktmester

Vår digitale vaktmester er en program som holder orden på bedriftens PCer.
Den fjerner unødvendige filer, gir beskjed når en disk begynner å bli ødelagt, gjennomfører nødvendige og automatiske oppgraderinger og den utfører en analyse av maskins datakraft opp mot brukeren. 

Vi holder dere oppdatert om tilstand til hver PC med komplett rapportering om ønskelig. 

Digital vaktmester

Brannmur

Brannmur

SonicWall sikrer små, mellomstore og store nettverk mot internett-baserte trusler. De tilbyr beskyttelse mot tyveri og ødeleggelse av data, samtidig som integriteten på det interne nettverket bevares. SonicWall gir optimale sikkerhetsløsninger for hele bedriften slik at man kan etablere og vedlikeholde et sterkt sikkerhetsfundament. Fra endepunkter via nettverk til data og identiteter – sikkerhetsløsningene reduserer risiko og kompleksitet slik at du kan utvide virksomheten din. Vi har sertifiserte konsulenter som virkelig kan SonicWall!

Kameraovervåking

sikkerhet

Som ett IT-firma har vi veldig god kompetanse på IP-basert kameraovervåking.
Vi leverer systemer som gjør at opptak/livestream enkelt kan sees via mobil-app og/eller på PC.
Utendørs eller innendørs – uansett har vi løsningen som passer for deres bedrift!

sikkerhet

F-Secure PSB Antivirus

F-Secure PSB Antivirus

F-Secure Protection Service for Business er markedets beste og mest omfattende sikkerhetsløsning for klienter. Den er laget fra bunnen av for å løse driftskritiske behov uten store krav til administrasjon eller høye kostnader.
Løsningen beskytter alle enhetene dine mot alle trusler, for eksempel ransomware og datainnbrudd. I tillegg inneholder den IT-sikkerhet for Windows- og Mac-maskiner, smarttelefoner som kjører iOS og Android, og en rekke serverplattformer.

F-Secure RADAR

F-Secure Radar er en komplett plattform for skanning og administrasjon av sårbarheter. Med F-Secure Radar identifiserer og administrerer du både interne og eksterne trusler, rapporterer risikoer og sørger for at virksomheten overholder gjeldende og fremtidige regelverk (som PCI og GDPR). Du kartlegger hele angrepsflaten inkludert skygge-it, og kan enkelt prioritere de mest kritiske sårbarhetene.

F-Secure Rapid Detection & Response

IT-sikkerhet

F-Secure Rapid Detection & Response

Stopp innbrudd raskt ved hjelp av automatisert trusseljakt
F-Secures bransjeledende løsning for endepunktsdeteksjon og respons (EDR) gir kontekstuell synlighet i sikkerheten din. Med vår automatiserte trusseljakt kan IT-avdelingen eller serviceleverandør raskt og effektivt detektere og stoppe målrettede angrep.

F-Secure Rapid Detection & Response Service

IT-sikkerhet

Verdensledende trusseljegere hjelper deg.
F-Secures trusseljegere forbereder organisasjonen din for målrettede angrep før og etter de skjer. Vår managed service er utformet for å detektere selv de dyktigste angriperne på bare noen minutter, med dekning hele døgnet. F-Secure Rapid Detection & Response Service gir deg filtrerte og nøyaktige deteksjoner slik at du kan respondere på reelle trusler ved hjelp av gode råd fra ekspertene.

IT-sikkerhet

Ta kontakt med oss!

Power IT har dyktige konsulenter med bred kompetanse på flere områder og er alltid tilgjengelige for deg.