Kassasystemer

Vi leverer kassasystemer og bankterminaler til alle type butikker, restauranter, kantiner og salonger.
Vi har ett tett samarbeid med FINN CLAUSEN POS Systemer AS i Oslo som er en anerkjent leverandør på markedet.

Alle kasser / POS vi leverer er godkjente for den nye kassasystemloven!

Alle som har kasser i dag som ikke står på DENNE listen, må bytte denne snarest!

 

OMEGA KASSASYSTEM
SP-600 med skjermbilde.jpg (content)Et perfekt PC-basert touchscreen kassesystem for serveringsbransjen, faghandelen eller nær sagt hvem som helst! Leveres som komplett pakke med maskinvare, programvare, ditt oppsett og opplæring. Ingen komplisert lisensiering!

BANKTERMINALER


Yomani_hovedbilde(1).png (articlelistformat)Vi kan tilby Verifone (tidligere Point) betalingsterminaler for alle typer bankkort og kredittkort ferdig klargjort og levert.

SAM4S NR-510
Sam4s-NR-510F.jpg (content)Kompakt kasse med mange knapper, 57 mm papir og elektroniske journal! Sam4S NR-510 har 60 direktetaster for varer og skriver med en rull til kvitteringer og rapporter. Dette sammen med mange tilkoblingsmuligheter gjør dette til en brukervennlig kasse for flere bransjer!

BROSJYRER
brosjyrebildeHer kan du se brosjyrer vi har for nystartede bedrifter og for kantineløsninger.

TILBEHØR OG REKVISITA
kassaruller1
Vi skaffer alt av tilbehør og rekvisita til alle kassasystemer. Ikke bare til systemene vi selv leverer.

SAM4S ER-265EJ

Kompakt kasse som passer for et enkelt behov. Kassen har 18 varetaster og skriver med en rull til kvitteringer og rapporter. Dette sammen med mange tilkoblingsmuligheter gjør dette til en brukervennlig og robust kasse for flere bransjer!
Et flatt tastatur har en beskyttelse som gjør at det egner seg godt for bruk i et serveringsmiljø. Knappene er enkle å trykke på og kassen brukes lett for alle som er vant med knappetaster.